Kom dichter bij de kern van wie je bent en wat je te bieden hebt, zodat je kan leven vanuit je ❤️

Wat is voor jou de kern van wie je bent en wat je doet? Wil jij je eigen verlangens meer de ruimte geven? Met deze workshops kom je dichter bij je authentieke zelf. Leer hoe je op je intuïtie kan gaan vertrouwen… je hart te volgen… en luisteren naar je innerlijke stem…

Ontdek je hartkwaliteiten aan de hand van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Waar zit jouw vuur bijvoorbeeld, waar loop jij warm voor? Wat stroomt er en wat niet? Hoe zit het met de relatie met je zelf? Je krijgt een compleet beeld van hoe jij in het leven staat, wat je kwaliteiten zijn en waar je kernkracht zit. 

Tijdens deze los te volgen 4 workshops ga je op verkenning naar je gevoel. Wat drijft je welke keuzes maak je en hoe? Leef je in je hoofd? Je leert hoe je keuzes kunt maken die passen bij wie jij in wezen bent. Gedurende dag krijg inspirerende meditaties en opdrachten die je op een verrassende manier inzicht geven in je eigen patronen. Je ontdekt het de sterke werking van het creatief bezig, je gaat uit je hoofd en komt bij je intuïtie. 

Creativiteit is verbonden met spiritualiteit en groei. Je gaat tekenen, boetseren en schrijven. Het leuke is, je hoeft niet "goed" te kunnen tekenen of schrijven, want het gaat om het proces en niet om de uitkomst. Als je uit je hoofd gaat en naar je gevoel, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en kennis over jezelf. Je komt in contact met je intuïtie en je innerlijke kompas. Blokkades lossen op, daardoor ontstaat er weer energie , richting en stroom in je leven.

Als je in deze tijd niet scherp hebt wat je inspireert of weet wat je doel is, raak je snel opgebrand of verlies je aan kracht. Herken je dit? Met deze workshops jezelf een cadeau. Kom in contact met wat jou inspireert en energie geeft.

WAT LEVERT DE WORKSHOP JE OP?

  • Je (her)ontdekt je kwaliteiten
  • Meer respect voor jezelf
  • Je leert te vertrouwen op je gevoel
  • Je gaat zien dat intuïtie een kompas kan zijn voor het maken van keuzes
  • Processen in je leven die vast zaten, gaan weer stromen
  • Je gaat ervaren hoe creatief bezig zijn bijdraagt aan meer stroom en plezier in je leven
  • Leer te luisteren naar je intuïtie
  • Door creatief bezig te zijn worden onbewuste verlangens en processen helder

De dagworkshop start 10:00 tot 17:00 met 1,5 uur pauze.

large.jpg

Zaterdag 20 mei: thema Vuur

Vuur gaat over de richting die je op wilt. De keuzes die je maakt, over wat je werkelijk raakt.

Het gaat over je IK-kracht. Waarmee zet jij jezelf neer in deze wereld? Wat doet er echt toe bij jou? Wat laat het vuur in jou ontbranden? Wat is je passie? Op welke dingen wil jij je gaan richten vanuit je hart? Tijdens deze dag ontdek je een rode draad die jou richting gaat geven.

Leven vanuit je hart betekent dat je je verwachtingen over jezelf en je leven loslaat en durft te vertrouwen op iets in jou wat op een dieper niveau zit. Dat je je kunt overgeven aan het leven, grenzen aangeeft, je schaduwkanten erkent en keuzes durft te maken. Je haalt meer bevrediging uit je leven en je werk omdat de keuzes die je maakt passen bij wie je bent.

Luister je genoeg naar je innerlijke stem die blij wordt als je doet wat je leuk vindt? Wil jij meer richting geven in je werk of je persoonlijke leven. Met deze workshop maak een eerste stap op het pad om vanuit je kernkracht te gaan leven. Geef jezelf een positieve boost en schrijf je in voor deze workshop op  zaterdag 20 mei.

Je krijgt van te voren een inspirerende thuisopdracht toegestuurd, zodra je je hebt opgegeven!

         Investering: € 95,-

Bij afzegging binnen een week voor aanvang kan het geld niet terug gestort worden!

De cursus wordt gegeven in HOF20 in Haarlem. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vragen of wil je op de hoogte blijven?  Aanmelden kan via een mail naar info@ smart22.nl.     

De workshop heeft veel impact gehad. De volgende dag ben ik verder gegaan met het uitwerken van de meditatie en dat heeft een aantal zaken verhelderd over hoe om te gaan met angsten. Ik merk dat ik mij hierdoor sterker voel en meer energie heb. - O. Meijer-

2 voor de prijs van een, want DEZE CURSUS WORDT GEGEVEN DOOR:

SUSANNE GIJSBERS: “Schrijven over momenten uit je leven is terugkijken en je herinneren wat jij belangrijk vindt, waar je geïnspireerd door raakt. Het kan je een nieuwe richting, een ankerpunt voor de toekomst geven. In je geschreven teksten vind je iets heel wezenlijks van jezelf terug.”

SUSANNE GIJSBERS: “Schrijven over momenten uit je leven is terugkijken en je herinneren wat jij belangrijk vindt, waar je geïnspireerd door raakt. Het kan je een nieuwe richting, een ankerpunt voor de toekomst geven. In je geschreven teksten vind je iets heel wezenlijks van jezelf terug.”

LEONIE MIJNLIEFF: "Mijn inspiratie en passie ligt bij het wakker maken van het de eigen kracht en passie van de mens. Dit doe ik, via het creatieve. En mooie manier om mensen bij hun authentieke zelf te brengen.”

LEONIE MIJNLIEFF: "Mijn inspiratie en passie ligt bij het wakker maken van het de eigen kracht en passie van de mens. Dit doe ik, via het creatieve. En mooie manier om mensen bij hun authentieke zelf te brengen.”

WIL JIJ OOK LEVEN VANUIT JE ❤️? MELD JE DAN NU AAN......

Naam *
Naam
schrijf hier adresgegevens: